Aziz Yıldırım'ın Vitor Pereira'ya ertelenen derbi maçın tarihini söylediği iddia edildi

Aziz Yıldırım'ın Vitor Pereira'ya ertelenen derbi maçın tarihini söylediği iddia edildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ertelenen derbi maçın oynanma tarihini kamuoyundan önce öğrenerek Vitor Pereira'ya aktardığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesi sonrası, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Vitor Pereira'ya yaptığı konuşma, sosyal medyada tartışmalara sebep oldu.

Maçın ertelendiğinin açıklanması sonrası Aziz Yıldırım'ın, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşme, kulüp televizyonuna yansıdı.

ERTELEME TARİHİNİ YILDIRIM MI BELİRLEDİ?

Yıldırım'ın Pereira'ya yönelik, Türkçe olarak ve el işaretleriyle, "Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra" sözleri, sosyal paylaşım sitelerinde, henüz tarihi açıklanmayan derbinin ne zaman oynanacağının nasıl bilindiği eleştirilerini beraberinde getirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi televizyonuna yansıyan görüntüler, sosyal medyada bir anda yayılırken, özellikle şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile rekabette olan Beşiktaş'ın taraftarlarının tepkileri dikkati çekti.

Süper Lig fikstürüne göre 32. haftadaki Galatasaray-Beşiktaş derbisi, 8 Mayıs Pazar günü oynanacak.

YILDIRIM-PEREIRA DİYALOĞU İDDİASI SORULDU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım ile Vitor Pereira arasında geçtiği iddia edilen fikstür konuşmaları ile ilgili, “Aralarında böyle bir konuşma geçip geçmediğini bilmiyorum. Derbi kimsenin keyfine göre ertelenen bir maç değil, terörden dolayı ertelenen bir maç” dedi.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN