Aziz Yıldırım Rus taraftarın üzerine yürüdü

Aziz Yıldırım Rus taraftarın üzerine yürüdü

Avrupa Ligi final maçının üçüncü periyodunda saha içinde oturan iki Rus taraftar, pozisyon gereği çizgi dışında olan Kalinic'i itti, başkan Aziz Yıldırım ayaklandı ve olaya müdahale etti.

[Karar]

THY Avrupa Ligi finalinde CSKA Moskova ile Fenerbahçe arasındaki maçta zaman zaman gerginlik üst seviyelere tırmandı.

İlk saniyeden itibaren heyecanın dorukta olduğu mücadelenin üçüncü çeyreğinde Nikola Kalinic, topu içeriye çelmeye çalışırken saha içinde oturan bir taraftarın üstüne doğru gitti ancak taraftar Kalinic'i saha dışına itti. Sırp oyuncunun taraftarı uyarmasına rağmen Rus izleyici hareketine devam edince önce Sarı-Lacivertli taraftarlar, sonrasında da aynı bölgede oturan başkan Aziz Yıldırım olaya müdahele etti.

16-05/15/cihxl97uoaelenw.jpg

Hakemler, gerginliği daha fazla büyümeden engellemek için araya girdi. Taraftar, yerinden üst tribüne gönderilirken, Yıldırım yerine döndü. Bu andan itibaren Fenerbahçe tribünleri hareketlendi. Tezahüratlarla Mercedes-Benz Arena'yı inleten Türk basketbolseverler takımı da ateşledi.

16-05/15/cihyv2kxiaan391.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN