Alex Telles Portekiz’de görüntülendi

Alex Telles Portekiz’de görüntülendi

Galatasaray’ın genç sol beki Alex Telles, Porto’yla sözleşme imzalamak için gittiği Portekiz’de görüntülendi.

Portekiz basınında, Porto ile 5 yıllığına anlaşan Alex Telles’in transferi için Portekiz ekibinin 6 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve sonraki satıştan %10’luk pay vereceği iddia edildi.

Transfer sürecinde ismi geçen Josue konusunda ise Galatasaray’ın net bir cevap vermediği, onun durumunun ilerleyen günlerde belli olacağı öne sürüldü.

GEÇEN SEZONU INTER'DE GEÇİRDİ

23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’a 2014 yılında Gremio’dan 6 milyon 150 bin Euro karşılığında transfer olmuş, geçtiğimiz sezonu ise Roberto Mancini yönetimindeki Inter’de kiralık geçirmişti.

2010-11 yılında Abdul Kader Keita’nın Katar kulübü Al-Sadd’a 8 milyon 150 bin Euro’luk bedelle transfer olmasının ardından geçen beş senede Telles, bu rakamla Galatasaray’ın en pahalı rakama satılan ikinci yabancı futbolcusu olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN