Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edildi

Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edildi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca PFDK, Beşiktaş'a 120 Bin TL para cezası ve Başakşehir deplasmanındaki taraftarların Passolig'lerini 1 maç bloke etti.

TFF Hukuk Mişavirliği, disiplin sevklerini açıkladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

Çebi'nin basında, "Biz hem kadro hem de futbol olarak tartışmasız ligin en iyisiyiz. Eğer gerekirse hakemleri de yeneceğiz. Üzerimize hesap yapan ve oyunlar oynamaya kalkanlar varsa bunların da oyununu bozacaksınız" sözleri yer almıştı.

İşte TFF Hukuk Müşavirliği'nce 18.02.2016 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları;

1- AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü teknik sorumlusu HARUN KILIÇ'ın 17.02.2016 tarihinde oynanan BUCASPOR- AMED SPORTİF FAALİYETLER Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 18.02.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü kaleci antrenörü/antrenörü FARUK TÜRK'ün aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 18.02.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü İkinci Başkanı AHMET NUR ÇEBİ'nin medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları " nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

16-02/18/ekran-resmi-2016-02-18-172235.pngPFDK'nın açıkladığı disiplin sevkleri / FOTOĞRAF: TFF.ORG

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN