Adalet Bakanı'ndan Demirtaş ve fezleke açıklaması

Adalet Bakanı'ndan Demirtaş ve fezleke açıklaması

Anayasayı ihlal, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suçu ve suçluyu övme suçlarından hakkında soruşturma açılan Demirtaş'a dair açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "yeminlerine sadık kalmalılar" dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ "Demirtaş'ın Diyarbakır'daki konuşmasıyla ilgili hazırlanan fezleke bakanlığa gelmedi! Siyasiler Anayasa'ya dair yeminlerine sadık kalmalılar" dedi.

Fezleke gelmedi, yemine sadık kalsınlar

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş hakkında, “anayasayı ihlal, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suçu ve suçluyu övme” suçlarından soruşturma başlatılmıştı. Hazırlanan fezlekeyle ilgili konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Demirtaş'ın Diyarbakır'daki konuşmasıyla ilgili hazırlanan fezleke bakanlığa gelmedi. Siyasiler Anayasa'ya dair yeminlerine sadık kalmalılar" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN