Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! 65 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! 65 yıl sonra ilk kez...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, transferde 65 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için harekete geçti.

Yarın akşam Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'nin konuğu olacak Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesinde olmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, transferde 65 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adam arayışlarını hızlandırırken bir yandan da takviye operasyonuna başladı. Gözünü Almanya'ya diken Beşiktaş transferde 65 yıl sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'un formasını giyen Yunan golcü Christos Tzolis'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.Hedefte Christos Tzolis var - Duhuliye

Bonservisi İngiliz ekibi Norwich City'de olan Yunan golcünün İngiliz ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi olduğu öğrenildi. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Yunan golcü, bu sezon 31 karşılaşmada görev alırken 20 gol 8 asiste imza attı.

Kartal, Yunan golcüyü kadrosuna katması halinde tarihinde ikinci kez bir Yunan futbolcuyu kadrosuna katmış olacak. İlk olarak 1958 yılında Alekos Sofianidis'i kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, Yunan oyuncunun takımdan ayrıldığı 1959 yılından bu yana kadrosuna Yunan takviye yapmadı.

Kartal, Christos Tzolis'i kadrosuna katması halinde 65 yıl aradan sonra kadrosuna Yunan bir takviye yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN