Dusan Tadic'ten dobra açıklamalar: ''Şampiyonluk artık çok zor''

Dusan Tadic'ten dobra açıklamalar: ''Şampiyonluk artık çok zor''

Tümosan Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin, son 3 haftaya girerken lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı altıya çıktı. Dusan Tadic, maç sonu verdiği demeçte şampiyonluk ihtimallerinin artık çok zor olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'de 35. hafta sona erdi. Fenerbahçe, Konyaspor ile golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Maç boyunca oldukça etkisiz bir performansa imza atan Sarı-Lacivertli ekibin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

Resim

Bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Dusan Tadic maç sonunda açıklamalarda bulundu. Sırp yıldız, beIN Sports'a verdiği demeçte ''Artık şampiyonluk çok zor ki bu maçın öncesinde de bizim elimizde değildi'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, kalan üç haftalık fikstürde Kayserispor, Galatasaray ve İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN