Öğrencilerden sonra emeklilere de yapıldı! Artık siz de indirimli alacaksınız, hayırlı olsun

Öğrencilerden sonra emeklilere de yapıldı! Artık siz de indirimli alacaksınız, hayırlı olsun

Hükümet, emeklilerin günlük yaşamını kolaylaştırmak için yeni bir girişimde bulunuyor. Öğrencilerden sonra emekliler de o ürünü yüzde 30 indirimi alacak. İşte vergi indirimine dair detaylar

Daha önce yalnızca öğrencilere sunulan vergisiz telefon hizmeti, şimdi emeklilere de açılıyor ve bu hizmet emeklilere yüzde 30 oranında indirimli olarak sunulacak.

Bu yeni uygulama sayesinde, emeklilerin iletişim masrafları azalacak ve maddi yükleri hafifleyecek. Hükümet yetkilileri, bu uygulamanın genişletilmesiyle emeklilerin toplum içinde daha aktif bir rol almasını ve onların yaşam kalitesini artırmasını hedefliyor.

img-5711.jpeg

Vergisiz telefon hizmetinin emeklilere sunulması, onların dijital dünyaya daha kolay erişim sağlamalarını ve iletişim giderlerini düşürmelerini mümkün kılacak. Bu önlem, hükümetin emeklilere yönelik sosyal destek politikalarını güçlendirmek amacıyla atılmış önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Hükümet, ileriye dönük olarak emeklilere yönelik desteklerini artırmayı ve çeşitlendirmeyi planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN