Sokaklar güvenli değil! Şanlıurfa'da çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var

Dün İzmir'de bugün Şanlıurfa'da çıkan silahlı çatışmalar insanların can güvenliğinin olmadığını doğruluyor. Sokak ortasında eli silahlı şahıslar dehşet saçıyor. Urfa'nın Viranşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan çatışmada ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.

Dün İzmir'de Adliye önünde meydana gelen silahlı çatışmada çok sayıda yaralının olduğu kayıtlara geçmişti. Bu kez Urfa'nın en turistik ilçelerinden birinde çatışma çıktı.

yeni-proje-4-002.jpg

Edinilen bilgiye göre olay Viranşehir ilçesi Karacadağ Caddesi Samancılar Kıraathanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

yeni-proje-5-003.jpg

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Çıkan kavgada, A.D., S.D. ve H.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

yeni-proje-6-003.jpg

BÖLGEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Yaralılardan durumu ağır olan A.D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Bölgede yoğun güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

yeni-proje-7-001.jpg