Her yer sıcaktan kavrulurken dolu yağdı! Ortalık bir anda beyaza büründü

Her yer sıcaktan kavrulurken dolu yağdı! Ortalık bir anda beyaza büründü

Nisan ayının gelmesiyle birçok ilde sıcaklık rekorları kırıldı. Ancak o ilimizde nisan ayında beklenmedik bir olay yaşandı. Bir anda başlayan dolu yağışıyla her yer beyaza büründü...

Uzun zamandır ülkemizde etkisini sürdüren çöl tozları herkese zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Diyarbakır’da çöl tozlarına dolu yağışı eşlik etmeye başladı.

YAĞMUR VE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Diyarbakır’da kısa süreli dolu yağışı etkili oldu

Diyarbakır’da ikindi vaktinde kısa süreli dolu ve yağmur yağışı etkili oldu. Kentte dün gece saatlerinden itibaren devam eden toz taşınımına, ikindi vaktinde yağmur ve dolu yağışı eşlik etti. Kısa süreli ancak etkili olan dolu yağışı, birçok bölgeyi beyaza bürüdü.

Diyarbakır’da ikindi vaktinde başlayan yağmur ve dolu yağışı kısa süreliğine etkili oldu. Kentte dün gece saatlerinden itibaren devam eden toz taşınımına, ikindi vaktinde dolu ve yağmur yağışı eşlik etti. Özellikle kısa süreli ancak etkili olan dolu yağışı, birçok bölgede yaşamı olumsuz etkiledi ve yerleri beyaza bürüdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN