Damat düğününden kaçıp maça gitti! Fanatik damattan akıl almaz plan: Arabadan bir anda fırladı

Damat düğününden kaçıp maça gitti! Sosyal medya Diyarbakır’dan gelen bu görüntüleri konuşuyor. Arabadan bir anda atlayan damat herkesi şaşkına çevirirken, gerçek sonradan ortaya çıktı…

Diyarbakır yılın en ilginç düğününe imza attı. Fanatik Amedsporlu olan damat, düğünü bırakarak, şampiyonluk maçına gitti. Gelin ve ailesi ise yüzüğü atarak düğünü iptal etti.

Diyarbakır’da önceki gün, felsefe dünyasının önde gelen isimlerinden Bill Shankly’nin futbol için söylediği, “Bazı insanlar futbolun bir hayat memat meselesi olduğuna inanıyor. Bu yaklaşım beni hayal kırıklığına uğratıyor. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır futbol!” sözünü doğrular bir olay yaşandı.

GÜNLER ÖNCESİNDEN PLANINI YAPTI

Amedspor ile Bursaspor arasında oynanacak şampiyonluk maçına gitmek isteyen ve aynı saatte düğünü olduğu için çaresiz kalan damat herkesi şaşkına çeviren bir plan yaptı. Düğün konvoyunun geçeceği güzergaha önceden aracını park eden damat, konvoyun geçtiği esnada trafiğin durmasından faydalanarak arabadan atladı ve park halindeki aracını binerek kaçtı.

Damat tarafından bir maç uğruna ortada bırakılan gelin ise yüzüğü atarak düğünü iptal etti.