Yeni Mad Max filmi geliyor! Furiosa'dan ilk fragman geldi

Yeni Mad Max filmi geliyor! Furiosa'dan ilk fragman geldi

İzleyiciler tarafından hayranlıkla izlenen Mad Max serisinin yeni filmi Furiosa beyaz berdeye geliyor! İlk fragman yayınlandı! Bu yaz sinemalarda...

George Miller'ın imzasını taşıyan efsanevi Mad Max serisi, uzun bir aradan sonra 2015 yılında Fury Road ile sinemaseverlerin karşısına çıktı ve büyük bir başarı elde etti. Aksiyon dolu sahneleri ve çarpıcı görsel efektleriyle dikkat çeken Fury Road, yeni Mad Max filmlerinin de önünü açtı. George Miller'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Furiosa: A Mad Max Saga ise, hayranların heyecanla beklediği bir yapım olarak öne çıkıyor.

24 MAYIS'TA SİNEMALARDA

Warner Bros. Discovery, Furiosa'nın vizyona giriş tarihi olan 24 Mayıs'a kadar tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün itibarıyla yayınlanan yeni fragman, sinemaseverlere film hakkında daha fazla ipucu veriyor.

Furiosa: A Mad Max Saga, Fury Road'un öncesinde geçen bir hikayeyi anlatıyor. Adından da anlaşılacağı üzere, filmin odak noktası Fury Road'da Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa karakteri üzerine yoğunlaşıyor. Ancak bu kez, genç oyuncu Anya Taylor-Joy'un Furiosa'yı canlandıracağını görüyoruz. Film, karakterin gençlik yıllarına odaklanarak, onun nasıl bir yolculuğa çıktığını ve nasıl bir karaktere dönüştüğünü izleyicilere aktarıyor.

Başrollerde Anya Taylor-Joy'a, Marvel filmlerindeki Thor rolüyle tanınan Chris Hemsworth eşlik ediyor. Fragmanlar, Hemsworth'ün filmde oldukça dikkat çekici bir karaktere büründüğünü gösteriyor. Bu durum, izleyicileri heyecanlandırıyor ve film hakkında merak uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN