Gidişiyle dizinin tadı kaçmıştı! Şevket Çoruh'tan yıllar sonra gelen itiraf: Diziden bu yüzden ayrılmış

Gidişiyle dizinin tadı kaçmıştı! Şevket Çoruh'tan yıllar sonra gelen itiraf: Diziden bu yüzden ayrılmış

2006 yılından bu yana ekranların vazgeçilmez dizisi haline dönüşen Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile heyecanlı zirveye taşıyor. Dizide Mesut karakterini hayat veren Şevket Çoruh geçtiğimiz yıllarda diziden ayrılarak sevenlerini üzdü. Çoruh uzun bir sürenin ardından diziden ayrılma nedenini açıkladı. İşte Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar’a veda nedeni…

Arka Sokaklar dizisinin unutulmaz oyuncusu Şevket Çoruh, uzun yıllar boyunca dizide büyük bir performans sergiledi. Şimdi derdi 30 yaşında olan ve neredeyse bir nesli arkada bırakan Şevket Çoruh da dizi ile birlikte büyüdü. 2006 yılında başladığı Arka Sokaklar serüvenini sonlandıran ünlü oyuncunun ayrılış nedeni belli oldu. İşte Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar’a veda nedeni...

MEĞER BU YÜZDEN AYRILMIŞ

Dizinin uzun süredir ekranda yer almasının oyuncuların da bir bir ekrana veda etmesine neden olduğunu belirten Şevket Çoruh, 2006 yılından bu yana aynı işi yaparak başka hiçbir işle ilgilenemediklerini belirtti. Oyuncular için pek de parlak bir durum olmayan bu süreç zaman içerisinde körelmelerine neden olmaktadır. Şevket Çoruh da aynı düşünceye varmış olsa gerek ki Arka Sokaklar kadrosundan ayrılmaya karar verdi.

sevket-coruh.jpg

Arka Sokaklar'da Mesut karakteri ile kamera karşısına geçen Şevket Çoruh, diziden ayrılma kararını şu sözlerle duyurdu:

"16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım"

Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk olan Şevket Çoruh, emekli olduğunu belirterek kendi isteğiyle ayrıldığını belirtti. Çoruh, "16 sene çok büyük. Haftanın 5-6 günü çekiyorduk. Zor bir tempoydu. Hedeflerim vardı. Tiyatroyu açma hedefim vardı." dedi.

YENİ DİZİSİ İLE EKRANLARDAN

Yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım ile ekrana gelen Şevket Çoruh arka sokaklardan ayrılma nedenini açıkladı. Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk olan Çoruh, "16 sene çok büyük. Haftanın 5-6 günü çekiyorduk. Zor bir tempoydu. Hedeflerim vardı. Tiyatroyu açma hedefim vardı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN