Britney Spears babasıyla anlaştı: Artık özgür!

Britney Spears babasıyla anlaştı: Artık özgür!

ABD'li pop yıldızı Britney Spears, babasının 13 yıl süren vasiliğinin sona ermesinin ardından babasıyla yasal ödemeler konusunda anlaşmaya vardı ve artık özgürlüğünü tamamen elde etmiş oldu.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears​’ın 13 yıllık vasiliğine karşı verdiği yasal mücadeleyi kazanmış ve özgürlüğüne kavuşmuştu. Spears, babasıyla yasal ödemeler konusunda da anlaşma sağladı.

TMZ'nin haberine göre, Jamie Spears kızına herhangi bir ödeme yapmayacak ama şarkıcının, babasının 2 milyon doları aşan yasal harcamalarını ödemesi gerekiyor.

TAM ÖZGÜRLÜĞÜ GERÇEKLEŞTİ

Britney'nin avukatı Mathew S. Rosengart, People'a yaptığı açıklamada, "Vasilik, Kasım 2021'de sona erdirilmiş olsa da, Spears'ın tam özgürlük arzusu artık gerçekleşti" dedi.

Anlaşmanın şartları detaylı bir şekilde açıklanmadı ancak Rosengart sözlerine "Arzu ettiği gibi, Spears'ın artık mahkemeye katılmasına veya mahkemeye dahil olmasına gerek kalmayacak. Britney Spears'ı temsil etmek, korumak ve savunmak bizim için onur ve ayrıcalıktır" diyerek devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN