ATV'nin en sevilen dizisi final yapıyor! İzleyenler tepki gösterdi: O dizi artık ekranlarda olmayacak

ATV'nin en sevilen dizisi final yapıyor! İzleyenler tepki gösterdi: O dizi artık ekranlarda olmayacak

O diziyi takip edenler final haberiyle yıkıldı! ATV'nin en sevilen dizisi final kararını duyurdu. Duyurunun ardından izleyiciler tepki gösterdi. ATV'nin en çok sevilen dizisi artık ekranlarda olmayacak...

ATV'de yayınlanan ve Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi final yapıyor. "Ateş Kuşları" ve "Aldatmak" gibi son dönemin ses getiren yapımlarından sonra izleyiciler tarafından merakla takip edilen "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin de final tarihi belli oldu.

Devam edip etmeyeceği bilinmiyordu! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam için kararını verdi

İZLEYİCİLER FİNAL KARARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Dizinin final kararı, seyirciler tarafından tepkiyle karşılandı. Ancak ATV yönetimi, final kararından geri adım atmadı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin final tarihi öne çekildi ve iki sezondur ekrana gelen dizi, 68. bölümünde final yapacak. ATV'nin yeni sezonunda yayınlayacağı diziler ise "Kardeşlerim" ve "Kuruluş Osman" olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN