81 ilde personel alımı yapılacak! İŞKUR duyurdu: İlkokul, ortaokul, üniversite mezunları dikkat

81 ilde personel alımı yapılacak! İŞKUR duyurdu: İlkokul, ortaokul, üniversite mezunları dikkat

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Peki İŞKUR personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İŞKUR dev personel alım ilanlarını peş peşe paylaşmaya başladı: Tam 34 bin 439 personel alımı yapılacak! Peki personel alımları hangi şehirlerde olacak? Başvuru şartları neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞKUR PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

İş arayan adaylar için İŞKUR aracılığıyla binlerce kişilik personel alım ilanları yayımlandı. Başvurular 16 Haziran tarihiyle 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. İŞKUR resmi internet sitesi üstünden yayımlanan ilanlara göre birçok farklı şehirde kamu ve özel sektör için personel alımları yapılacak. Başvuru yapacak adayların internet sitesine kayıt yaptırması ve güncel özgeçmiş yüklemesi gerekiyor. Personel alımları İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Konya, Samsun, Trabzon, Erzurum gibi şehirler için yapılacak. Örneğin 

-Tekirdağ Kapaklı Tekstil Sanayi ve Ticaret şirketi için beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapmak için adayların en az ilkokul mezunu olması, 18 yaşını tamamlaması ve 40 yaşını geçmemesi, Kapaklı ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor.

- İstanbul Arnavutköy Gıda Sanayi Anonim Şirketi bünyesine beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması, 18 yaşını tamamlaması ve 35 yaşını doldurmaması ve Arnavutköy ilçesinde ikamet etmesi şartları aranıyor. 

İŞKUR 81 İlde Personel Alım İlanları

-Adana Seyhan İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bünyesine genel beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, 18 yaşını geçmesi ve 50 yaşını tamamlamaması ve Seyhan ilçesinde ikamet etmeleri gerekiyor. 

-Sakarya Geyve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesine beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, 18-45 yaş aralığında olması ve Geyve ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor. 

-Kayseri Melikgazi Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesine beden işçisi alımı yapılacak. Başvuracak adayların en az lise mezunu olması, 18-40 yaşlarında olması ve Melikgazi ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor. 

-Osmaniye Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesine genel beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapmak için en az ilkokul mezunu olması, 18-45 yaş aralığında olması ve Osmaniye ilinde ikamet edilmesi gerekiyor. 

-Antalya Kemer Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesine genel beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, 18-40 yaş aralığında olması ve Kemer ilçesinde ikamet etmesi ya da edebilecek olması şartları aranıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN