O Ses Türkiye'de sesiyle Hadise'yi sollamıştı! Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı, son hali şok etti

O Ses Türkiye'de sesiyle Hadise'yi sollamıştı! Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı, son hali şok etti

TV8’in en çok izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye, geçmiş zamanlardaki yarışmacılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sesiyle milyonları büyüleyen hatta Hadise’yi bire geride bırakan Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı. Son halini görenler ise şok oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yayınlandığı dönemlerde milyonlarca izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izlenen O Ses Türkiye, her bölümünde unutulmaz yarışmacılara sahne olmuştu. Bu yarışmacılardan biri olan ve Hadise’nin takımında yarışan Nutsa Buzaladze, yarışma bittikten sonra büyük bir çıkış yakalamıştı. Şimdi ise Eurovision’da yer alan Buzaladze’ye Hadise’den destek geldi.

yeni-proje-16.jpg

HADİSE’DEN DESTEK GECİKMEDİ

Eski yarışmacısını Eurovision'da gören Hadise, sosyal medya üzerinden Nutsa’ya destek vererek, "Benim 'O Ses Türkiye' yarışmacılarım şaka mı?" yorumuyla Nutsa’nın performansını paylaştı. Hadise, paylaşımında “Kalbim seninle” mesajını da paylaştı.

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

2015 senesinde yarışmaya katılan Nutsa, o dönemin jüri üyeleri Murat Boz, Gökhan ve Hakan Özoğuz, Hadise ve Ebru Gündeş tarafından tam not almıştı.

Yarışmadan sonra kariyerinde büyük bir gelişme sergileyen Nutsa, Eurovision'a katıldı. Türkiye’nin bu yıl katılmadığı yarışmada 11 numarada yer alan Nutsa Buzaladze "Firefighter" adlı şarkısıyla mücadele ediyor. Nutsa’nın şimdiki halini görenler ise şaşkına döndü.

İşte Nutsa’nın son hali…

capture-20240509194824821.jpg

capture-20240509194817730.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN