Hayalet Dayı konusu ve oyuncularıyla ilgi çekiyor

Hayalet Dayı konusu ve oyuncularıyla ilgi çekiyor

Televizyon ekranlarında yayınlanan Hayalet Dayı filminin YouTube’dan da izlemek de mümkün. 2014 yılı komedi türü yapımı filmi Hayalet Dayı filminin oyuncu kadrosunda Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Settar Tanrıöğen gibi isimler yer alıyor.

Hayalet Dayı filminin konusu, Caner ve Ozan’ın ev bulmasıyla başlar. Buldukları ev olağanüstü çıkınca; ikilinin garip hikâyesi başlar. Buldukları konağın eski sahibi, arafta kalmıştır ve yalnızca bu ikili bunu görür. Dayının öbür tarafa geçmesine yardım etmek isteyen Ozan ve Caner, ondan kurtulmak için çeşitli maceralara atılır. Hayalet Dayı filminin oyuncuları yetenekli ve deneyimli isimlerden oluşuyor…

HAYALET DAYI KONUSU

Başlarını sokacak bir ev arayan Caner (Caner Özyurtlu) ve Ozan (Ozan Özcan) uzun arayışların ardından istediği gibi bir ev bulur. Buldukları evin fiyatı olağanüstüyken, evin de olağanüstü olduğu ortaya çıkar. Hayalet Dayı filminin konusu buradan sonra daha bi ilgi çekici hâl alır. Konağın ölen sahibi, kirli geçmişinden dolayı arafta kalır ve sadece Caner ile Ozan bunu görmektedir.

Hayalet Dayı’nın (Settar Tanrıöğen) öbür tarafa huzurla geçmesine yardım etmek bundan sonra bu iki gencin görevidir. Dayı’dan kurtulmak için başladıkları bu görev onları komik olayların içine sokmuştur.

OYUNCULARI

Ozan Özcan - Ozan
Caner Özyurtlu - Caner
Settar Tanrıöğen - Hayalet Dayı
Esra Dermancıoğlu - Samet
Ülkü Duru - Saadet
Nedim Saban - Samet'in Annesi ve Babası
Tuğçe Karabacak - Aylin
Erol Büyükburç - Cameo
Serhan Arslan - Elektrikçi
Kaan Sezyum- Bakkal
Ege Kayacan - Mustafa Sokan
Ayşe Melike Çerçi - Emlakçı
Kerem Kurdoğlu- Kolpa Emlakçı
Deniz Alnıtemiz - Bumbarcı
Doğu Orcan - Pet Shop Sahibi
Serkan Altuniğne - Şaklaban
Buse Toprak - 1. Kadın
Elif Domaniç - Köle
Hasan Pek- Taksici
Birce İrem İlaçan - 2. Kadın
Hidayet Gürdal- Bakkal Çırağı

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu ve Serkan Altuniğne'nin senaryosunu yazdığı Hayalet Dayı filmi, 2014 tarihinde gösterime girdi. Filmin görüntü yönetmeni ise Hayk Kirakosyan'dır. Serkan Çeliköz ile Oğuz Kaplangı ise filmin müziklerini besteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN