Ünlü Türk gıda devi icradan satışa çıkarıldı, duyan inanamadı! O rakamı ödeyenler dev şirkete ortak olabilecek

Ünlü Türk gıda devi icradan satışa çıkarıldı, duyan inanamadı! O rakamı ödeyenler dev şirkete ortak olabilecek

Ekonomik krize yenilen şirketlerden biri daha! Ünlü Türk gıda devi icradan satışa çıkarıldı, duyan inanamadı! O rakamı ödeyenler dev şirkete ortak olabilecek. Çeşitli sebeplerden borcunu ödeyemeyen şirket satışa çıkarıldı...

Ekonomik krizin Türkiye'deki yansımaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Konya merkezli gıda devi Rasa Organik Yaşam Ürünleri Sağlık Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, ekonomik zorluklar nedeniyle icralık oldu.

Rasa Organik'in yüzde 33'lük hissesi, ortaklardan birinin borçlarını ödeyememesi sebebiyle icradan satışa çıkarıldı. Gıda ve bitkisel ürünlerin satışını gerçekleştiren Konya firması Rasa Organik, birçok satış noktasında ürünleriyle biliniyor. Ancak son yıllarda artan mali sıkıntılar, şirketi zor duruma düşürdü.

EKONOMİK KRİZİN 2025'E KADAR DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

2023 yılından bu yana devam eden ekonomik kriz, birçok firmayı olumsuz etkiledi. Nakit akışındaki aksaklıklar, finansal sorunları da beraberinde getirdi. Bu süreçte birçok firma konkordato ilan etti veya iflasa sürüklendi.

Ekonomi uzmanlarına göre, Türkiye'deki ekonomik krizin 2025 yılının sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Bu süreçte işletmelerin kemer sıkma politikaları izlemesi ve gereksiz harcamalardan kaçınması öneriliyor.

6 MİLYON ÖDEYEN DEV ŞİRKETE ORTAK OLACAK

Rasa Organik'in icra sürecine girmesiyle birlikte şirketin yüzde 33'lük hissesi, 6 milyon liralık bedelle bir başka şirkete satılacak. Açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek satışla ilgili detaylar, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN