Fenerbahçe'nin efsane isminden sarı-lacivertli taraftarları kızdıran açıklama! 'Kaç tanesinde yardım alarak kazanacak...'

Fenerbahçe'nin efsane isminden sarı-lacivertli taraftarları kızdıran açıklama! 'Kaç tanesinde yardım alarak kazanacak...'

Fenerbahçe'nin efsane ismi, lider Galatasaray'ın 15 maçlık galibiyet serisi hakkında yaptığı açıklamalarla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Süper Lig'in 34. haftasının açılış maçında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'u 0-3 mağlup ederek maç Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkartan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ligdeki galibiyet serisini 15 maça yükselterek tekrarlanması zor bir başarıya ulaştı. Aslan'ın Adana Demirspor galibiyetini canlı yayında değerlendiren Fenerbahçe'nin efsane ismi, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

TRT Spor ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Stadyum' adlı programda yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli ekibin taraftarlarını eleştiren açıklamalara imza attı.

FENERBAHÇE TARAFTARININ TEPKİSİNİ TOPLADI

Galatasaray'ın 15 maçlık galibiyet serisinden övgüyle bahseden Yağcıoğlu, "Bizde maalesef sahanın dışı içinden daha önemli. Orada çok daha fazla senaryo üretiliyor. Birileri istiyor, birileri istemiyor şampiyonluğumuzu falan. 15 maç üst üste kazanmış bir takıma ne diyeceksin! Kaç tanesinde yardım alarak kazanacak!" dedi.

İlker Yağcıoğlu: "Krunic hiçbir şey yapmıyor"

Yağcıoğlu'nun bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN