Öğrencilerin karne hediesi devletten! Takdir teşekkür alana o miktar ödenecek

Öğrencilerin karne hediesi devletten! Takdir teşekkür alana o miktar ödenecek

Milyonlarca karne alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Başarı teşvik programı kapsamında ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencilerine karne hediyesi verileceği duyuruldu. İşte, karne hediyesi için yapılması gerekenler haberimizde.

Karnelerin alınmasıyla beraber öğrenciler hem karne heyecanı yaşarken hemde başarı teşvik programı kapsamında hediyeler için sabırsız bekleyiş başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları üzerinde yapılacak olan başarı ödemeleri için çalışmalar başladı. Karne hediyeleri ne zaman verilecek? Kimleri başarı teşvik programından faydalanabilir? İşte tüm detaylar...

başarı teşvik programı

BAŞARI TEŞVİK ÖDEME TUTARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları üzerinde ortaöğretim, lise ve üniversite öğrencilerine başarı teşvik programı düzenlenirken iyi derece yapanlara ise hediyeler verileceği duyuruldu. Destek ödemeleri asgari ücretin yüzde 60 oranında alınarak hesaplanırken ödemelerin yapılacağı belirtildi. 8.500 TL olan asgari ücretin yüzde 60'ı 5.104 TL'ye denk gelirken öğrenciler bu tutara sahip olacak. Başarı teşvik programı ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair net bilgi söz konusu değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN