İstanbul’a sevindiren haberi Ekrem İmamoğlu verdi! Toplu taşıma kullananlar müjde: O kart sahipleri 5 kuruş ödemeyecek

İstanbul’a sevindiren haberi Ekrem İmamoğlu verdi! Toplu taşıma kullananlar müjde: O kart sahipleri 5 kuruş ödemeyecek

Megakentte yaşayan milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürecek açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Geçtiğimiz süreç içerisinde başlayan uygulamayı hatırlatan İmamoğlu toplu taşıma binlerce kişinin yüzünü güldürdü. Kimsenin cebinden 5 kuruş çıkmayacak. İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a getirdiği yeniliklerle yüz güldürüyor. Binlerce vatandaşın yardımına koşan İmamoğlu, ücretsiz ulaşım desteği ile herkesin takdirini topladı. O karta sahip olan 5 kuruş ödemeden ulaşım sağlayacak. İşte tüm detaylar…

İSTANBULLUYA ÜCRETSİZ ULAŞIM

İstanbul'da yaşayan binlerce vatandaşın yüzünü güldüren açıklama Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İstanbul'da tam gaz hizmetlerine devam eden İmamoğlu, İstanbul'da en büyük problem olan ulaşıma ücretsiz çözüm getirdi. Binlerce kişinin derdine derman olan İmamoğlu o karta sahip olanlara ücretsiz ulaşım sağlıyor.

istanbul-anne-kart.jpg

Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte yapılan hizmetleri işaret eden İmamoğlu, Anne kart uygulaması ile birlikte 650.000 annenin ücretsiz ulaşım desteğinden yararlandığını duyurdu. Ekrem İmamoğlu, Anne Kart ile 650 bin annenin ücretsiz ulaşımını sağlayarak milletin parasını millete veriyoruz.” sözleri ile İstanbul'un kanı kanayan yarasına çözüm olmaya devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN