İstanbul'da küfür cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Fatih'te iddiaya göre; Zehra Taşkın (51) sevgilisi Fırat Kalburcuoğlu'nu (45) kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Taşkın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Seyyid Ömer Mahallesi'nde Zehra Taşkın ile Fırat Kalburcuoğlu çifti önceki gece beraber yaşadıkları evde tartışmaya başladı. Daha sonra dışarı çıkan çift tartışmaya devam etti.

9142279.jpg

KÜFÜR EDEN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre; çift dışarıda tartışırken Kalburcuoğlu, Taşkın'a küfür etti. Bunun üzerine Taşkın, Kalburcuoğlu'na saldırarak bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

9142280.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Kalburcuoğlu'nu hastaneye kaldırdı.

9142285.jpg

Ağır yaralanan adam doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

9142286.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri Zehra Taşkın'ı gözaltına aldı.

9142282.jpg

Mahalle esnafı Hasan Ergin olayı, "Dün akşam polis ve ambulans geldi. Duyduğuma göre bir kadın bir erkeği bıçaklamış. Ambulans hastaneye kaldırdı. Hastanede öldüğünü söylediler. Birebir görmedim dükkandaydım çıkamadım." ifadeleriyle aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN