Başkentliler gözünü açamayacak! Gece saatlerinde başlayacak: Ekipler kırmızı alarm verdi

Başkentliler gözünü açamayacak! Gece saatlerinde başlayacak: Ekipler kırmızı alarm verdi

Başkentte yaşayanlara uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Ankara'da yaşayanların gece saatleri itibariyle felaketi yaşayacağı belirtildi. Gün içerisinde de devam edecek yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında İç Anadolu Bölgesi'ni etkileyecek yağışların Ankara'yı vuracağı belirtildi. İç Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak yağışların gün içerisinde de devam edeceği belirtildi. Şiddetli yağışlar nedeniyle vatandaşlar uyarılırken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği aktarıldı. İşte tüm detaylar…

GECE YARISINDAN İTİBAREN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda İç Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Başkent için kırmızı alarm verilirken Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile Eskişehir'in doğu, Konya'nın kuzey ilçelerinde de yağışların etkili olacağı vurgulandı. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

yagis-2.jpg

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın (pazartesi) sabah saatlerinden itibaren (İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu) Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile Eskişehir'in doğu, Konya'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Ankaralılara az önce duyuruldu! Bu gece ve yarına çok dikkat edin: Resmen kıyamet kopacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN