Trabzonspor'dan Almanya çıkartması! Abdullah Avcı yıldız golcü için gözünü kararttı: 12 gol ve 13 asist... Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'dan Almanya çıkartması! Abdullah Avcı yıldız golcü için gözünü kararttı: 12 gol ve 13 asist... Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan bordo-mavlilerde forvet arayışı devam ediyor. Karadeniz fırtınası aradığı forveti sonunda buldu. Trabzonspor'dan Almanya çıkartması! Teknik direktör Abdullah Avcı yıldız golcü için gözünü kararttı. Slovak oyuncunun imzası an meselesi. 12 gol ve 13 asist. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de istediği başarıyı bu sezon gösteremeyen Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Avrupa kupaları için kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavililer forvet hattında yeni bir taze kan eklemek istiyor. Taraftarı heyecanlandıran haber ise geldi. Trabzonspor'dan Almanya çıkartması! Teknik direktör Abdullah Avcı yıldız golcü için gözünü kararttı. 12 gol ve 13 asist... Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'DAN ALMANYA ÇIKARTMASI! YILDIZ GOLCÜ İÇİN ADIM ATILDI

Fotospor'da yer alan habere göre; Almanya'nın 2. Bundesliga takımlarından Hamburg'da forma giyen Laszlo Benes için Trabzonspor'ın görüşmelere başaldığı öne sürüldü. Yıldız oyuncu bu sezon başarılı performansıyla dev kulüplerin radarına girmiş durumda.

yeni-proje-2024-05-10t182518-510.jpg

SON SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Lig maçı öncesi sakatlanan Benes'in son sağlık durumu merak konusu oldu. Konuyla ilgili Alman ekibin teknik direktörü Steffen Baumgart, şu açıklamayı yaptı:

"Umut, onun tekrar oynamasıdır. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor ve Laci'nin gelecek hafta antrenmanlara başlayıp başlamayacağını göreceğiz. Tabii ki yine de bir sonraki iç saha maçında hazır olacağını umuyorum. Bu bizim için çok önemli olur."

yeni-proje-2024-05-10t182621-180.jpg

25 maçta 13 gol atıp, 11 asist yaparak zirve performansını sergileyen orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 3 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN