Zimbru – Osmanlıspor maçı muhtemel 11’leri

Zimbru – Osmanlıspor maçı muhtemel 11’leri

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova temsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek. Başkent Kişinev’deki Zimbru Stadı’nda, TSİ 20.00’de başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Djokic yönetecek.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova temsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek. Başkent Kişinev’deki Zimbru Stadı’nda, TSİ 20.00’de başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Djokic yönetecek. Karşılaşmada Djokic’in yardımcılıklarını Vladimir Jovanovic ve Milan Sutulovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lazar Lukic olacak.

MUSA ÇAĞIRAN FORMA GİYEMEYECEK

Osmanlıspor, Moldova’nın Zimbru takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Zimbru Stadı’nda, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman yaklaşık 1 saat sürdü. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından futbolcular el topu oynadı. Teknik direktör Akçay, antrenmanın son bölümünde yarı sahada maçın taktiksel çalışmasını gerçekleştirdi.

Zimbru ile Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşması saat 20.00’de başlayacak. Maçın yayıncı kuruluşu şimdilik bulunmuyor.

AKÇAY: ÇOK ZOR MAÇ OLACAK

Başkent ekibinde, Musa Çağıran Kardemir Karabükspor’da forma giyerken aldığı ceza nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova’nın Zimbru takımı ile deplasmanda karşılaşacak Osmanlıspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, tecrübeli bir takımla karşılaşacaklarını söyledi.

Maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceklerini anlatan Akçay, “Zimbru, tecrübeli bir takım. İki güzel de müsabaka oynadılar. Dikkat çekici ve komple bir takım. 8 oyuncuyla yenilenmiş büyük bir organizasyon görüyoruz. Çok zor bir müsabaka olacak. İyi bir skorla ikinci maçı ve turu evimize taşımak istiyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Zimbru – Osmanlıspor maçı muhtemel 11’leri

Zimbru: Rusu, Leite, Emerson, Spataru, Neres, Bruno, Jardan, Braz, Coulibaly, Damaşcan, Fortes

Osmanlıspor: Karcemarskas, Avdija, Szukala, Aykut, Muhammed, Mehmet Güven, Lawal, Umar, Ndiaye, Engin, Rusescu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN