Arda Güler: Geleceğin yıldızı olmaya bir adım daha yakın

Türk futbolu 18 Temmuz Perşembe günü Federasyon Başkanlığı seçimine gidiyor. Çok isimli seçime gitmek kulüp başkanlarının en çok istediği durumdu. TFF Başkanlığı devam eden Mehmet Büyükekşi seçimin EURO 2024 sonrası yapılması için olağanüstü gayret gösterdi başarılı oldu. Başta Ali Koç ve bazı başkanlar ise haziran ayı içerisinde bu işi bitirip yeni sezona değişim ile girme peşindeydi olmadı. 10 Temmuz tarihine kadar adaylığını açıklamayan mevcut başkan bazı kulüpleri arayarak destek istemeye başladı. Kulisler seçilen başkan değil atanan başkan olarak gördükleri Mehmet Büyükekşi için başarısız olmasına rağmen siyaset ve Galatasaray lobisi ile görevine devam ettiğini söylüyor.

Mehmet Büyükekşi’nin en büyük rakibi olan Servet Yardımcı “malum kirli yapı tarafından mevcut sistemin devam edilmesi adına başlatılan kumpas, Rizeli Yardımcı ailesinin ve benimle birlikte çıkan insanların geçmişiyle ve ahlakıyla asla bağdaşmayacak şekilde, yalanlarla iftiralarla kumpaslarla, şahsımı ailemi, onurumu haysiyetimi itibarımı hedef almaktadır.Halen, seçimi kazanabilmek için yeterli imza sayısı ve destek elimizde olmasına rağmen. TFF başkan adaylığından , 7 yıldır devam eden UEFA İcra kurulu Üyeliği ve Avrupa Ulusal Federasyon Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi yüce milletimize arz ederim.” diyerek adaylıktan çekildi. Mevcut Federasyon Başkanı ile arası bozuk olan Fenerbahçe ve Beşiktaş sayın Servet Yardımcı tarafını desteklemekteydi.

Gazeteci Fatih Altaylı son açıklamasında Servet Yardımcı daha önde görülüyor. Başından beri yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan olduğu için, Erdoğan’ın da desteklediği aday olduğu söyleniyor. Ekibinde yine Erdoğan’a yakın iş insanları var. Cemil Kazancı, Tahir Kıran, Süleyman Hurma bunların başlıcaları.

Son olay ile birlikte 18 Temmuz seçimleri daha değişik bir hal almaya başladı .Diğer hafta yapılacak olan seçim öncesi söylenen bu kumpası bozacak birileri çıkacak mı. Yoksa Büyükekşi tek başına seçime girecek mi

MOURİNHO FERDİ’Yİ SATMAK İSTEMEZ İSE!

ferdik.jpg

Dünyada hiç bir ülkede yoktur, siyasetin sporun içine karıştığı. Saha içine inen soyunma odasına giren çok nadirdir yoktur bile bizim siyasetçiler yeri gelse maçı yönetecek, oyunculara taktik verecek kıvamdalar. Sayın Cumhurbaşkanı Berlin dönüşü yaptığı açıklamaların bir bölümünde haklılık payı olduğunu gösterdi. Ancak biz spor severler olarak ne istediğimizi bilmiyoruz ki…

Yabancı sayısı düşsün evet düşsün ama akademiden alt yapıdan gelen oyuncu durumları ortada. Taraftar yabancı yıldız izlemek için kombine alıyor…

Şu an Fenerbahçe yıldız bir forvet getirmek için tüm imkanlarını seferber etti. Beşiktaş getirdiği orta saha için milyon euroları harcadı. Galatasaray iyi bir 6 numara için imkanlarını zorluyor. Trabzonspor geri kalmamak için aynı gün 5 transfer açıkladı. Ferdi, Barış Alper, Semih Kılıçsoy gelişimleri için tabi Avrupa’ya gitsinler ama bu 3 ya da 4 kişi ile olmuyor. Portekiz bu konuda ticarethane haline geldi. Genç oyuncular çıkartıp Avrupa pazarına gönderiyor, yetiştirdiği teknik direktörler dünya çapında.

Sayın Erdoğan: Yabancı oyuncu alımına karşı ama spor severler, çoğu yorumcular hakemlerin dahi yabancı olmasından yana. Sonuç olarak, Jose Mourinho Ferdi transferine izin vermez ise ne olacak Mourinho sınır dışı edilir mi?

ARDA GÜLER NEDEN OLMASIN

Messi ,Ronaldo yerleri için ( Z) jenerasyonu sporcuların sahneyi erken aldıkları konuşulmaya başlandı. Yamal, Belingham, Pedri Nicola Williams isimleri konuşulurken Simons 1 gol 2 asistle adaylar arasına girdi. ” En iyi genç oyuncu” ödülünden 1 değil, 2 değil, 5 tane dağıtsanız yetmeyecek. Bizim çocuk Arda Güler 1 gol 3 asist ile yarışın içine girdi. Yamal ve Mainoo finalde ekstra katkılar yapmazlarsa, Arda’nın ödül için şansı yüksek

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum