Mourinho ne zaman maç kazandırır?

Süper Lig’de 99 gol atmış 99 puan almış, Avrupa’da çeyrek final görmüş bir takımın başına geldi Jose Mourinho. Kazansa zorlanarak kazandı, çok gol atıp çok yiyip kazansa neden çok gol yedi diye eleştiriler getireceğiz kendisine. Üç maç üst üste kaybetsin İsmail Kartal pusuda bekliyor gibi yorumlarda ortaya atılacak. Bu coğrafya ne hocaları yedi bitirdi. Avrupa şampiyonu olan teknik direktörler bir şey bilmiyor diye gönderildi ülkelerine.

Oynanan ilk resmi Lugano maçı sonrası zeminin sıkıntısından bahseden hoca topun sürülemediğini oyunumuza bunun engel olduğundan bahsetmişti. Kalemizde toplamda 4 gol gördük bunun eğlenceli yanı olamaz. Bir golü takımın tamamı yer. Burada suçlular arayıp hedef göstermeye gerek yok.

Jose Mourinho Avrupa maçları sonrası çıktığı 35 idmandan bahsetti. Kısa zaman içerisinde bir şeyleri oturtmak kolay değil idmanlar yaptıkça takımın daha da gelişeceğini anlattı. “Mükemmellik şöyle olurdu bütün takım birinci günden itibaren bizimle olsaydı saha içerisinde mükemmele yakın bir futbol oynatabilirdik. Takımın yarısı bizimle değildi futbolcuların fiziksel dönüşleri nasıl olacak bilemiyoruz.

Dzeko , Djiku iyi durumda. Diğer oyuncular oynayabilmek için büyük bir efor sabrediyorlar. Benim görevim şu an onları övmek zamanla üstüne koyarak devam edeceğiz. Hedefimiz turu geçip hayatta kalmaktı, bunu başardığımız için memnunum.”

İstediği transferler kampa yetişse dahi hoca şimdilik geçen sezondan kalma alışmış takımın oyuncuları ile kazanmaya çalışıyor. Lugano maçı sonrası havuza girip biraz güneşlendikten sonra harika ekibimle Lille maçına hazırlanacağını belirten Portekizli teknik direktör için ilk maçta yenilen üç gol salı akşamı oynanan temposuz az üretkenlik yenilen ilk goller sonrası takımın ayağa kalkamaması bir hafta boyunca üzerinde duracağı konu olacak.

Her fırsatta harika oyunculardan kurulu birtakım olduklarını söyleyen Jose Mourinho istediği hızlı üretkenlik oyunu ile taraftarı mutlu eden seviyeye ne zaman ulaşır bilinmez ama bu oyun Lille maçlarını kaldıramaz.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum