Van Persie'nin Giresunspor maçında attığı gol spor gündemine damga vurdu - Video

Van Persie'nin Giresunspor maçında attığı gol spor gündemine damga vurdu - Video

Ziraat Türkiye Kupası H grubunda Giresunspor'u Şükrü Saraçoğlu'nda 6-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Van Persie attığı golle spor gündemine damga vurdu. Rakiplerini sağlı sollu çalımlarla geçen Van Persie'nin fileleri havalandırdığı golu sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor.

Ziraat Türkiye Kupası H grubunda Giresunspor'u Şükrü Saraçoğlu'nda 6-1 mağlup eden Fenerbahçe hem oyunu hem de Van Persie'nin golü ile sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medyada Fenerbahçe'nin muhteşem zaferi konuşulurken, Van Persie'nin attığı son gol kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından paylaşıldı. 

Van Persie'den muhteşem çalımlar

59. dakikada attığı ilk golle skoru 4-0'a taşıyan F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı van Persie 82 dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve çok konuşulacak bir gole imza attı. Markovic'in savunma arkasına attığı pasla ceza sahasına giren Van Persie, önce Emre Can Coşkun'a sonra da kaleci Anıl'a çalım attı. Kaleyi boşaltan Hollandalı, topu boş ağlara gönderirken rahattı. Maçın skorunu belirleyen gol Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tekrar tekrar izleniyor.

İşte Van Persie'nin müthiş golü:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN