Vagner Love Süper Lig'de - Vagner Love futbol kariyeri | Spor haberleri

Vagner Love Süper Lig'de - Vagner Love futbol kariyeri | Spor haberleri

Vagner Love Süper Lig'in yeni ekibi Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu. Brezilya'lı forvet yapılan sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak. Golcü oyuncu Vagner Love bu gece (30 Ağustos) Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. İşte vagner Love futbol kariyeri...

Tecrübeli oyuncu Vagner Love yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Alanyaspor'da forma giyecek. Alınan haberlere göre Monaco'dan 1.6 milyon Euro bonservis beddeli ile transfer gerçekleşecek. Bu gece Türkiye'ye geldikten sonra sağlık kontrollerinden geçecek olan Vagner Love iki yıllık sözleşme imzalayacak. Vagner Love futbol kariyeri ve tüm merak ettikleriniz haberimizde.

DHA'nın haberine göre Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, forvet oyuncusu Vagner Love'la anlaşma sağladığı, Brezilyalı oyuncunun 2 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

ÖN ANLAŞMAYI MONACO'DA YAPTIK

Aytemiz Alanyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Monaco'nın forvet oyuncusu Vagner Love ile her konuda anlaşma sağlandı. Vagner Love'un yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir dünya yıldızını Alanya'ya getirmsenin mutluluğunu yaşadıklarını söylerken şöyle konuuştu:

"Vagner Love, takımımıza büyük katkıları olacak. Son derece tecrübeli, önemli bir oyuncu. Kendisini resmen Alanyasporlu yapacağız. Ön anlaşmayı önceki gece Monaco'da yaptık. Camiamıza hayırlı olsun."

32 yaşındaki Vagner Love, daha önce Monaco, Corinthians, Shandong Luneng, CSKA Moskova, Flamengo gibi kulüplerde forma giydi. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu, bugüne kadar 329 maçta 176 gol kaydetti.

VAGNER LOVE KARİYERİ

Love, Moskova ekibi CSKA Moskova'da 184 resmi maçta forma giydi ve 95 kez fileleri havalandırdı. Çok başarılı geçen 4 sezonun ardından ilk takımı Palmeiras'a kiralık olarak giden Love, bu takımla 12 lig maçında sahaya çıktı ve 5 gole imza attı.

16-08/30/fft104mm3760235.jpg

Love, bundan sonra Adriano ile birlikte Flamengo'nun hücum hattında kiralık olarak yer aldı. Sonra tekrar CSKA Moskova takımına geri döndü. 24 Temmuz 2013 tarihinde Çin takımlarından Shandong Luneng'e 12 Milyon Euro'ya transfer oldu.

32 yaşındaki Vagner Love, daha önce Monaco, Corinthians, Shandong Luneng, CSKA Moskova, Flamengo gibi kulüplerde forma giydi. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu, bugüne kadar 329 maçta 176 gol kaydetti.

Love, Brezilya Millî Takımı'yla çıktığı 21 maçta 5 kez gol sevinci yaşamıştır.

Yıllar            Takım               Maç          (Gol)

2002-2004         Palmeiras              42                (27)

2004-2013         CSKA Moskova   158             (79)

2009 →         Palmeiras (kiralık)    12                 (5)

2010        → Flamengo (kiralık)     29              (23)

2013-2015    Shandong Luneng      3                (3)

2015              Corinthians               30               (14)

2016           AS Monaco FC            11                (4)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN