Türkiye 'beyni'ni kullandı Cumhuriyet ve Sözcü fena çuvalladı

Türkiye 'beyni'ni kullandı Cumhuriyet ve Sözcü fena çuvalladı

1 Kasım seçimleri için seçmene "Beyninizi yanınıza almayı unutmayın" manşeti atan Sözcü gazetesi ile "Saltanatın son günü" manşeti yapan Cumhuriyet gazetesi AK Parti'nin kesin zaferi ile suskunluğa büründü.

Genel Yayın Yönetmenliğini Can Dündar'ın yaptığı Cumhuriyet, 1 Kasım günü "Saltanatın son günü" manşetini attı. Saltanatın kaldırılışı ile AK Parti iktidarına gönderme yapan gazetenin internet sitesi sessizliğe bürüntü. "Beyninizi yanınıza almayı unutmayın" manşeti ile seçmene hakaret eden Sözcü ise sonuçlar belli olunca atacak başlık bulamadı. Sözcü Erdoğan'ın sosyal medyada paylaşım rekoru kıran fotoğrafını paylaşıp, sonuçlara AK Parti'nin zaferini görmezden geldi. 

Ak Partililer Davutoğlu'nun evinin önünde sevinç gösterilerinde bulunuyor:

"Saltanatın son günü" manşetini atan Cumhuriyet gazetesi ise internet sitesinde Davutoğlu'nun zaferini manşet yapamadı. 

İşte Sözcü'nün seçim manşeti

15-11/01/ekran-resmi-2015-11-01-191052.png

Cumhuriyet internet sitesinde AK Parti'nin seçim saferini manşet yapamadı. HDP'nin baraj altında kaldığı bilgisini ilk manşetine koydu. 

15-11/01/ekran-resmi-2015-11-01-191159.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN