Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan futbolcu imzayı attı

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan futbolcu imzayı attı

Trabzonspor'un transferi için yoğun uğraş verdiği Facundo Roncaglia, İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu. Arjantinli futbolcu yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fiorentina ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsünde bulunan Arjantinli stoper Facundo Roncaglia, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu. 30 yaşındaki stoperin yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Trabzonspor'un transferi için yoğun uğraş verdiği hatta prensipte anlaştığı Arjantinli stoper Roncaglia eşinin Türkiye'de yaşamak istememesi sebebiyle Celta Vigo ile anlaştı. İspanyol kulübü transferi resmi internet sitesinden duyurdu. Celta Vigo, bonservisi elinde olan başarılı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

16-07/12/2016-07-12_181904.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN