Trabzonspor Güray Vural transferini tamamladı

Trabzonspor Güray Vural transferini tamamladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, devre arası transfer döneminin başından itibaren ilgilendiği Akhisar Belediyesporlu Güray Vural ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Muhammet Demir'den sonra ikinci bomba da patladı. Trabzonspor uzun süredir transferini noktalayamadığı Güray Vural ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Sezon başında Galatasaray'ın gündemine de gelen Güray Vural, Galatasaraylı taraftar ve yöneticilerin tepkisine maruz kalan Hamza Hamzaoğlu tarafından istemeden de olsa veto yemiş ve transfer gerçekleşememişti.

Tam bir joker

Son yıllarda etkili bir performans sergileyip devlerin gözdesi haline gelen Güray, orta sahanın sağı ve solu- defansın solu ve gerektiğinde ofansif orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapabiliyor. Çok yönlü oyun tarzı da Güray'ın çıkışında çok önemli bir rol oynadı. Güray Vural'ın 1-2 gün içerisinde resmi imzayı atmak üzere Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN