Trabzonspor Başkan Yardımcısı: 'Teknik direktör birkaç gün içinde belli olacak'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı: 'Teknik direktör birkaç gün içinde belli olacak'

Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, görüşmelerin devam ettiğini ve birkaç gün içinde yeni teknik direktörün belirleneceğini açıkladı.

Trabzonspor'da Antalyaspor mağlubiyeti sonrası Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için görüşmeler hız kazandı. Bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, teknik direktör konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Birkaç gün içerisinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacaklarını belirten Aydın, "Hami hocaya teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık. Artık yeni teknik direktör için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yerli ve yabancı farklı alternatiflerimiz var. Birkaç gün içinde yeni hocamızı belırleyeceğiz" dedi.

'UEFA KARARINI BEKLEMEYECEĞİZ'

Teknik direktör için UEFA kararını beklemeyeceklerini de ifade eden Aydın, "Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında UEFA'nın takımımız adına vereceği bir karar var. Bu kararı beklemek gibi bir durumumuz söz konusu değil. Şuanda teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyoruz."

TRABZON / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN