Hami Mandıralı, Yusuf Erdoğan'a yumruk attı!

Hami Mandıralı, Yusuf Erdoğan'a yumruk attı!

Süper Lig'de Antalyaspor'da deplasmanda 7-0 gibi farklı bir yenilgiyle hezimete uğrayan Trabzonspor'da, görevine son verilen Hami Mandıralı'nın maç sonunda Yusuf Erdoğan'a yumruk attığı öne sürüldü.

Trabzonspor'da Antalyaspor yenilgisinin etkisi sürerken maç sonrasında soyunma odasında şok bir kavganın yaşandığı ortaya çıktı.

Trabzon Ajans'ta yer alan habere göre; maçın son bölümünde oyunun gerginleştiği anlarda Yusuf Erdoğan'a sinirlenen Mandıralı soyunma odasına girişte direkt bu oyuncunun üzerine yürüdü.

16-05/14/fft107_mf7093859.Jpeg

Müsabakanın bitiminde yedek kulübesinde bir süre oturan ve yardımcı antrenör Turgay Karslı ile kısa süren görüşmesi ekranlara yansıyan Mandıralı'nın bu görüşmenin ardından hızını alamayarak içeride Yusuf'a sert şekilde çıkıştığı ve yumruk savurdu.

Mandıralı'nın bu tavrı soyunma odasında şok etkisi yaratırken oyuncular da olayı tepkiyle karşıladı.

16-05/14/yusuf-erdogan-trabzonspor-30082015_1aw0vaq0m83ll1jenipm478ehw.png

GERGİNLİK ALANDA SÜRDÜ

Hami Mandıralı'nın gerginliği Antalya Havaalanı'nda da devam etti. Kendisine "Ceketiniz çok güzel" diyen taraftara önce çantasını fırlatan daha sonra üzerine yürümeye çalışan Mandıralı görevlilerce güçlükle sakinleştirildi.

Trabzonspor Kulübü, 7-0'lık hezimet sonrasında internet sitesinden yaptığı açıklamada, Hami Mandıralı'nın görevine son verildiğini kamuoyuna duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN