Xiaomi’nin sevilen modelinde dev indirim! Telefon ama fikri olmayanın bile aklı çelinir: Anında tükenecek

Xiaomi’nin sevilen modelinde dev indirim! Telefon ama fikri olmayanın bile aklı çelinir: Anında tükenecek

Xiaomi sevilen modeli Xiaomi 13 Lite bir internet sitesinde indirime girdi. Telefon alacak olanalr kaçırmasın. Anında tükenecek! Telefon almayı düşünmeyenler bile bu indirimi görünce almayı düşünebilir...

Xiaomi'nin popüler akıllı telefon serisi Xiaomi 13 Lite, yenilenen özellikleri ve cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Qualcomm'un güçlü işlemcisi ve yüksek performansıyla öne çıkan Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisiyle donatılan telefon, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile kullanıcılarına geniş bir alan sunuyor. Özellikle kamera ve ekran kalitesiyle beğeni toplayan Xiaomi 13 Lite, hızlı şarj özelliği ve ekran entegre parmak izi sensörü gibi kullanışlı özellikleriyle öne çıkıyor.

XİAOMİ 13 LİTE ÖZELLİKLERİ

Xiaomi 13 Lite özellikleri ve fiyatı! - ShiftDelete.Net

Xiaomi 13 Lite modeli, 6,55 inçlik AMOLED ekranıyla gözleri büyülüyor. Dolby Vision desteği sayesinde etkileyici bir görüntü deneyimi sunan telefon, 120 Hz ekran yenileme hızıyla akıcı bir kullanım sağlıyor. Parlak ve canlı renklerle dolu ekran, 1.000 nit parlaklığa kadar ulaşarak kullanıcılarına kesintisiz bir görüntü keyfi sunuyor.

Kamera özellikleri açısından da iddialı olan Xiaomi 13 Lite, 50 MP çözünürlüklü ana kameraya sahip. Bu kameraya 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro kamerası eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 MP selfie kamerası ve 8 MP derinlik kamerası bulunuyor. Bu özelliklerle, Xiaomi 13 Lite kullanıcıları yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekimleri yapabiliyorlar.

Telefonun batarya kapasitesi 4.500 mAh olup, 67 watt hızlı şarj desteğiyle 40 dakikada tamamen şarj olabiliyor. Ayrıca, ekranın altına entegre edilen parmak izi sensörüyle kullanıcıların telefonu kolayca kilitleyip açmaları sağlanıyor.

XİAOMİ 13 LİTE FİYATI

Xiaomi 13 Lite'in farklı renk seçenekleri bulunuyor. Mevcut fiyatı 20.750 TL olan model, Hepsiburada alışveriş sitesinde indirim kapsamında 18.999 TL’ye sunuluyor.

resim-2024-03-08-225315585.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN