Tablet sektörüne bomba gibi giriş yapmıştı! Merakla beklenen model resmi olarak duyuruldu: İşte Vivo Pad 3 Pro özellikleri

Tablet sektörüne bomba gibi giriş yapmıştı! Merakla beklenen model resmi olarak duyuruldu: İşte Vivo Pad 3 Pro özellikleri

Tablet sektörüne giriş yapan ve ürün yelpazesini genişletmeye devam eden vivo, geçtiğimiz günlerde sızdırılan ve bir çok kişi tarafından merakla beklenen Pad 3 Pro tabletini resmi olarak duyurdu! İşte özellikleri...

Uzun bir süredir merakla beklenen Vivo Pad 3 Pro tablet modeli nihayet tanıtıldı. Markanın genişletme çabaları kapsamında sunulan bu yeni tablet, vaat ettiği özelliklerle dikkat çekiyor.

VIVO PAD 3 PRO ÖZELLİKLERİ

vivo Pad 3 Pro'nun Tüm Özellikleri Belli Oldu - Webtekno

Vivo Pad 3 Pro, 13 inç boyutunda ve 3.1K çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip. Bu ekran aynı zamanda 144 Hz yenileme hızını destekliyor ve göz koruma teknolojisiyle donatılmış durumda.

Cihazın gücünü MediaTek'in Dimensity 9300 işlemcisi sağlıyor. 4 nm fabrikasyon sürecinden geçen bu işlemci, bir adet 3.25 GHz hızında ARM-Cortex X4, üç adet 2.85 GHz hızında ARM-Cortex X4 ve dört adet 2.0 GHz hızında ARM-Cortex A720 çekirdeklerinden oluşuyor.

Vivo Pad 3 Pro, kullanıcılarına 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanı seçenekleri sunuyor. Android 14 tabanlı OriginOS 4 işletim sistemiyle çalışan cihaz, 11.500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olarak uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

8 hoparlörlü panoramik akustik ses sistemi, dizi ve film izlemeyi keyifli hale getirirken, 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera ve 13 Megapiksel çözünürlüğündeki arka kamera ise fotoğraf ve video çekim deneyimini zenginleştiriyor.

Vivo Pad 3 Pro'nun fiyatı henüz açıklanmış değil. Ancak, Çin'deki e-ticaret platformlarında listelenen cihazın Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN