Tablet almak isteyenler koşun! Amazon'da Samsung Galaxy tabletlerde büyük indirim! 26 Mart'a kadar devam edecek

Tablet almak isteyenler koşun! Amazon'da Samsung Galaxy tabletlerde büyük indirim! 26 Mart'a kadar devam edecek

Tablet almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Samsung Galaxy tabletler, Amazon'da indirime girdi! İndirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam edecek...

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Amazon'da büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Bahar Fırsatları kampanyası başladı ve Samsung cihazlarındaki indirimler dikkat çekiyor. Özellikle Samsung Galaxy telefonlar, tabletler, akıllı saatler ve kulaklıklarında büyük indirimler sunuluyor.

Gözümüzü ilk çarpan indirim, Samsung tabletler arasında Galaxy Tab S8 Ultra'da görülüyor. Bu harika fırsatı kaçırmamak için Amazon'dan hemen şimdi alışveriş yapabilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy Tab S8 Özellikleri Neler? 2024'te Satın Alınır mı? - Tamindir

Galaxy Tab S8 Ultra'nın dikkat çeken özellikleri arasında 14.6 inç boyutunda yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran, 120 Hz yenileme hızıyla dizi ve filmleri izlerken veya oyun oynarken sizi büyüleyecek bir deneyim sunuyor. Ekranın altında bulunan parmak izi okuyucu ise cihazın güvenliğini sağlıyor.

Bu tabletin en önemli özelliklerinden biri de S-Pen desteği. Arka bölümdeki manyetik şarj yuvası, kalemi kullanmadığınız zamanlarda kolayca saklamanıza olanak tanır.

Cihaz, gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alıyor ve 12 GB RAM ile birlikte geliyor. Depolama alanı olarak ise 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Amazon'da 512 GB'lık modelde özel bir indirim bulunuyor.

Fotoğrafçılık meraklıları için, Galaxy Tab S8 Ultra'da 13 MP + 6 MP arka kamera ve 12 MP + 12 MP ön kamera bulunuyor. Özellikle online toplantılarda daha geniş açılı görüntü sağlayan ultra geniş açılı ön kamera, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor.

Batarya konusunda endişelenmenize gerek yok çünkü bu tablet, 11.200 mAh batarya kapasitesi ve 45W hızlı şarj teknolojisiyle uzun süreli kullanım sağlıyor. Ayrıca, uyumlu klavye aksesuarıyla birlikte kullanarak tabletinizi mini bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN