Oyunseverlerin beklediği haber geldi! Last of Us PartII Remastered PC'ye geliyor: Tarih verildi

Oyunseverlerin beklediği haber geldi! Last of Us PartII Remastered PC'ye geliyor: Tarih verildi

Oyunseverlerin merakla beklediği haber nihayet verildi! PlayStation 5 için çıkış yapan Last of Us Part II, PC platformuna geliyor! Tarihi de belli oldu...

Last of Us Part II Remastered, PS5 için 19 Ocak 2024 tarihinde piyasaya sürüldüğünde büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise bu sevilen oyun, PC platformuna geliyor. Resmi duyurunun Nisan ayında yapılması beklenirken, çıkış tarihinin normalden daha uzun bir süre alabileceği ifade edildi.

2025 YILINDA DUYURULMASI PLANLANIYOR

Henüz Last of Us Part II Remastered'ın PC için kesin çıkış tarihi belli değil. Ancak sızıntıyı gerçekleştiren kişi, oyunun bu yıl içinde, özellikle de çekimleri devam eden ve 2025'te yayınlanması planlanan The Last of Us'un 2. sezonundan önce çıkabileceğini tahmin ediyor.

The Last of Us Part 2 Remastered delivers an accomplished upgrade for PlayStation 5 | Eurogamer.net​​​​​​​

Last of Us Part II Remastered, 2020 yılında PS4 için piyasaya sürülen ve eleştirmenlerce beğeni toplayan bir devam oyununun geliştirilmiş bir versiyonunu sunuyor. Bu versiyon, çeşitli grafik iyileştirmeleri, Fidelity modunda 4K desteği, daha kısa yükleme süreleri ve DualSense kontrolcülerinin özelliklerine tam destek içeriyor. Ayrıca, Naughty Dog, orijinal oyunda bulunmayan üç yeni seviyenin erken geliştirme versiyonlarını keşfetme imkanı sunan Lost Levels adlı bir bölüm ekledi. En önemli eklemelerden biri ise No Return roguelike hayatta kalma modu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN