Motorola'nın yeni model telefonu Pantone sertifikalı kameraya sahip! Motorola Edge 50 Pro tanıtıldı

Motorola'nın yeni model telefonu Pantone sertifikalı kameraya sahip! Motorola Edge 50 Pro tanıtıldı

Motorola, Pantone sertifikalı kamerasına sahip yeni Edge 50 Pro'yu tanıttı! Peki özellikleri neler? Pantone sertifikalı ne demek? İşte ayrıntılar...

Motorola'nın uzun zamandır beklenen Edge 50 serisi sonunda duyuruldu. Bugün yapılan duyurularla birlikte, Pantone sertifikalı kameraya sahip olan ilk telefon olan Motorola Edge 50 Pro tanıtıldı. Bu yeni model, daha doğru renk tonları sunarken bir dizi premium özellik de içeriyor.

PANTONE SERTİFİKALI KAMERAYA SAHİP

Motorola Edge 50 Pronun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı - Bilim Teknoloji Haberleri

Motorola Edge serisi genellikle iPhone ve Galaxy modelleriyle rekabet edecek özellikler sunuyor. Edge 50 Pro modeli ise Pantone kameralı sertifikalı ilk telefon olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sertifika sayesinde, telefon daha doğru renkleri ve cilt tonlarını yansıtarak kullanıcılara daha kaliteli bir deneyim sunuyor.

Motorola, Edge 50 Pro'nun fiyatı konusunda da açıklamalarda bulundu. Marka, her cihazın gerçek dünyadaki tüm Pantone renklerini simüle ederek Pantone'un değerlendirme ve derecelendirme kriterlerini karşıladığını belirtti. Ekranı da aynı sertifikayı alan telefon, kameranın yanı sıra ekran tarafında da daha canlı ve doğru renk tonları sunuyor.

Ancak, Motorola Edge 50 Pro'nun özellikleri bazı kullanıcıları tatmin etmeyebilir. Orta seviye Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti ve 8GB bellek gibi bazı özellikler, önceki Edge 40 Pro modeline kıyasla gelişmemiş gibi görünüyor. Ayrıca, bellek miktarının düşürülmesi de dikkat çekiyor.

MOTOROLA EDGE 50 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Motorola Edge 50 Pro'nun fiyatı sızdırıldı!

Motorola Edge 50 Pro'nun özellikleri şu şekilde:

  • İşlemci: Snapdragon 7 Gen 3
  • RAM: 8GB / 12GB
  • Ekran: 6.7 inç 1.5K kavisli OLED ekran (144Hz yenileme hızı, 2,000 nit maksimum parlaklık)
  • Pil Kapasitesi: 4,500mAh, 125W kablolu şarj veya 50W kablosuz şarj
  • Depolama: 256GB
  • Gövde Malzemesi: Metal çerçeve, vegan deri arka kaplama
  • Su ve Toz Dayanıklılığı: IP68
  • Arka Kameralar: 50 Megapiksel f/1.4 ana kamera, 10 Megapiksel 3x telefoto lens, 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera
  • Ön Kamera: 50 Megapiksel f/1.9 selfie kamerası, otofokus
  • Yazılım: Android 14

Motorola Edge 50 Pro, Hindistan'da satışa sunuldu ve 8GB/256GB modeli için 383 dolarlık fiyat etiketine sahipken, 12GB/256GB versiyonunu 431 dolardan satışa çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN