Motorola gümbür gümbür geliyor! Motorola Edge 50 Pro modelinin fiyatı sızdırıldı

Motorola gümbür gümbür geliyor! Motorola Edge 50 Pro modelinin fiyatı sızdırıldı

Motorola, eski günlerine dönecek gibi görünüyor! Motorola Edge 50 Pro modeli 3 Nisan'da geliyor! Merak edilen fiyat detayı ise sızdırıldı...

Motorola, geçmişte akıllı telefon pazarında önde gelen markalardan biriydi ancak zamanla diğer üreticilerin önüne geçildi. Ancak şimdi, eski günlere dönme çabasıyla ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Motorola yakın zamanda tanıtacağı Motorola Edge 50 Pro modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Ancak son zamanlarda yaşanan sızıntılarla birlikte, Motorola Edge 50 Pro'nun fiyatı da ortaya çıktı.

Motorola Edge 50 Pro'nun 3 Nisan'da Hindistan'da piyasaya sürülmesi planlanıyor ve daha sonra küresel olarak satışa sunulacak. Ancak resmi tanıtıma kadar geri sayım devam ederken, markanın web sitesinde cihazla ilgili bir sayfa sızdırıldı.

MOTOROLA EDGE 50 PRO FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Motorola Edge 50 Pro: Unveiling the Powerhouse Packed with Hidden Gems - Times Bull

Bu sızıntıya göre, Motorola Edge 50 Pro'nun 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyatı 864 euro olarak belirlenmiş. Bu, vergilerle birlikte yaklaşık olarak 61 bin TL'ye denk geliyor. Öte yandan daha önce sızdırılan bilgilere göre, Motorola Edge 50 Pro'nun özellikleri de belli oldu.

Cihazın 6.7 inç boyutunda pOLED ekranı, 1,5K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 2000 nit tepe parlaklık sunacağı belirtiliyor. Ayrıca, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciden güç alacak olan cihazın Android 14 işletim sistemiyle çalışacağı ve 50 Megapiksel özçekim kamerasına sahip olacağı söyleniyor.

Motorola Edge 50 Pro'nun beklenen özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

  • Ekran: 6,7 inç pOLED, 1,5K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, 2000 nit tepe parlaklık
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3
  • İşletim Sistemi: Android 14
  • Özçekim Kamerası: 50 Megapiksel

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN