İndirim geliyor vaziyet alın! Epic Games'in dev indirim tarihi sızdı: İşte indirime girecek oyunlar listesi

İndirim geliyor vaziyet alın! Epic Games'in dev indirim tarihi sızdı: İşte indirime girecek oyunlar listesi

Epic Games'in dev indirim tarihi sızdırıldı! Şimdiden vaziyet alın! İşte Epic Games Storu'un Bahar İndirimi tarihi ve indirim yapılacak oyunlar...

Steam'in geleneksel Bahar indirimlerinin yanı sıra, Epic Games Store da son dönemde yükselen popülaritesini ücretsiz oyunlar ve çeşitli fırsatlarla sürdürüyor. Son bilgilere göre, Epic Games Store'un Bahar İndirimleri için tarih belli oldu.

EPIC GAMES BAHAR İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Kaçıranlar üzüntüden ağlayacak! Epic Games'in ücretsiz oyunu belli oldu: Bu oyunu uzun zamandır bekleyenler var

Güvenilir sızıntı kaynağı Billbil-kun'a göre, indirimler 14 Mart'ta başlayacak ve 28 Mart'a kadar devam edecek. Bu süre zarfında, EA Sports FC 24, Red Dead Redemption 2, Star Wars: Jedi Survivor, Skull and Bones, Prince of Persia: The Lost Crown gibi oyunlarda indirimler bekleniyor.

Öte yandan, Epic Games bu hafta kullanıcılara iki ücretsiz oyun daha sunacak. 14-21 Mart tarihleri arasında, aksiyon-macera oyunu Deus Ex: Mankind Divided ve bulmaca oyunu The Bridge ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunlar, şu anda ücretsiz olarak sunulan Astro Duel 2'nin yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN