Google Haritalar olmadan dışarı çıkamayanlara sevindiren haber: Harika özellik tüm cihazlara geliyor!

Google Haritalar olmadan dışarı çıkamayanlara sevindiren haber: Harika özellik tüm cihazlara geliyor!

Hayatımın önemli bir parçası olan navigasyon uygulamaları içerisinde en çok tercih edilen Google Haritalar, bir süredir beklenen yeni bir özelliği yeni güncellemeyle tüm cihazlara getirmeyi planlıyor. İşte detaylar...

Google Haritalar; seyahat etmek, gezintiye çıkmak, yemek yemek, kahve içmek, ilgi çekici yerleri görmek için en iyi yerleri bulmak için değerli bir araç haline geldi.

Fakat bazı büyük binalar ve turistik mekanlarda girişi bulmak genellikle zor olabiliyor. Şirketin bazı kullanıcılarla test ettiği yeni bir özellik, yani bir binaya nereden girip girileceğini gösteren bir simge burada devreye giriyor.

BİNALARIN GİRİŞ-ÇIKIŞ KAPILARI HARİTADA GÖSTERİLECEK

Google Haritalar testi şu anda Google Pixel 7a için mevcut, ancak yakında tüm cihazlara da gelebilir. Araç, binaların girişlerini yalnızca haritada bir konum seçildiğinde ve yeterince yakınlaştırıldığında gösteriyor. Girişler, içlerinde giriş sembolü bulunan beyaz yuvarlak daireler halinde tasvir edilmiş.

Şu anda bina girişleri yalnızca bazı konumlar için görünüyor. Bunun nedeni, Google'ın hâlâ bu özelliği test etmesi.

İSTASYON VE DURAKLARIN DA KAPILARINI GÖSTERİYOR

Google Haritalar yakın zamanda toplu taşıma navigasyonuna benzer bir özellik eklemişti. Bazı şehirlerde Google Haritalar artık bir yere ulaşmak için tren veya metro istasyonlarına tam olarak nereden girmeniz veya çıkmanız gerektiğini gösteriyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN