Bu bilgisayar aynı zamanda su soğutuyor! Tecno bir ilki gerçekleştirdi! Su soğutmalı mini bilgisayar özellikleri

Bu bilgisayar aynı zamanda su soğutuyor! Tecno bir ilki gerçekleştirdi! Su soğutmalı mini bilgisayar özellikleri

Bu bilgisayar aynı zamanda da su soğutuyor! Tecno, dünyanın ilk en küçük su soğutmalı bilgisayarını tanıttı! Su soğutmalı mini bilgisayar Mega Mini Gaming M1 modeli özellikleri...

Tecno, Mobil Dünya Kongresi 2024'te sıvı soğutmalı yeni mini oyun bilgisayarını tanıttı. Dünyanın en küçük su soğutmalı mini bilgisayarı olan Tecno Mega Mini Gaming M1, etkileyici özellikleri ile dikkat çekiyor.

TECNO MEGA MINI GAMING M1 ÖZELLİKLERİ

mega-mini-gaming-m1-1.jpg

Tecno Mega Mini Gaming M1, Intel Core Ultra veya 13. nesil Core i9 13900H işlemci seçenekleri ile güçlendirilmiş. Bu işlemcilere eşlik eden Nvidia RTX 4060 grafik kartı, bilgisayarın performansını üst seviyeye taşıyor. Intel Core i9 13900H işlemci, 5,4 GHz işlem hızına kadar ulaşabilen Turbo Boost özelliğine sahip.

Mini oyun bilgisayarının diğer özellikleri arasında 32 GB DDR5 RAM, 1 TB depolama kapasitesi, Wi-Fi 6E desteği, Thunderbolt 4 ve Oculink bağlantıları bulunuyor. Ayrıca cihaz, dış tarafta CPU, GPU sıcaklığı ve kullanımına dair bilgiler sunan mini bir ekrana da sahip.

Tecno Mega Mini Gaming M1, taşınabilir masaüstü bilgisayar kategorisinde yer alarak MSI ve Asus gibi rakipleriyle yarışıyor. Su soğutma çözümü ile işlemci ve grafik kartı performansını optimal seviyede tutmayı amaçlayan bu mini bilgisayar, CES fuarında da dikkat çeken bir ürün olarak karşımıza çıkmıştı. Fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN