Android telefonda gizli video çekimi nasıl yapılır?

Android telefonda gizli video çekimi nasıl yapılır?

Android işletim sistemine sahip bir telefonda arka planda kamerayı çalıştırma imkanı bulunur. Bu imkandan faydalanmak için yapmanız gereken birkaç basit adım vardır.

Normal video çekimi için telefondan kamera açılır, telefonunuz video moduna alınır ve kayıt tuşuna basılarak video kayıt edilir fakat gizli video çekimi yaparken bu işlemleri yapmaya gerek kalmaz.

TELEFONDA GİZLİ VİDEO ÇEKİMİ NASIL YAPILIR?

Gizli video çekimi yapmak için telefonunuzun kamerasının arka planda çalıştırmasını sağlayacak bir program indirmek gerekir. Bu program sayesinde telefonunuzun ekranı kapalıyken bile video kaydetmeniz mümkün olur.

TELEFONDA GİZLİ VİDEO ÇEKİMİ NASIL KAYDEDİLİR?

Gizli video kaydı almak için yapmanız gereken birkaç basit adım vardır;

Gizli video kaydedici uygulama indirilir
Yeni indirilen uygulama için kurulum işlemi yapılır
Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra uygulama ayarları yapılır
Uygulama ayarlarından kaydet düğmesine tıklanır veya zamanlı talimat verilir

Bu adımlar takip edilip gereken ayarlar yapıldıktan sonra telefonun arka planında kayıt alınabilir.

TELEFONDAN GİZLİ VİDEO ÇEKİMİ HANGİ ALANLARDA KULLANILABİLİR?

Tek dokunuşla arka planda gizli video çekimi android kullanıcıları için büyük bir kolaylıktır fakat kişilerin görüntülerini kişisel verilerin gizliliği kapsamında kişinin izni, haberi olmadan kaydetmek suçtur bu yüzden gizli video çekimini doğru alanlarda kullanmak önemlidir. Gizli video çekiminin doğru kullanım alanı olarak güvenlik durumları sayılabilir. Örnek vermek gerekir ise yeni işe kabul ettiğiniz bebek bakıcınızı kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

TELEFONDAN GİZLİ VİDEO KAYDETME YÖNTEMLERİ NELERDİR?

Gizli video kaydı için indirdiğiniz uygulamaya bağlı olarak 2 çeşit kayıt yöntemi vardır;

Zamanlama ile gizli video kaydı veya tek tıkla gizli video kaydı.
Zamanlama ile gizli video kaydı

Uygulama içerisinde yapabileceğiniz bir ayarlama ile video kaydı almak istediğiniz tarihi, saati belirleyebilirsiniz böylece dilediğiniz tarih ve saatte bu kolaylıktan faydalanarak dilediğiniz gibi çekim yapabilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra telefonunuzun widget bölümünde bulunan uygulama widget'ini ekrana taşıyınız. Gizli video kaydı almak istediğiniz zaman bu widgete dokunarak video kaydınızı alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN