Amazon Bahar Fırsatları tüm hızıyla sürüyor! Samsung Galaxy Buds kulaklıklar indirime girdi

Amazon Bahar Fırsatları tüm hızıyla sürüyor! Samsung Galaxy Buds kulaklıklar indirime girdi

Amazon Bahar Fırsatları tüm hızıyla devam ediyor! Samsung Galaxy kulaklık, telefon, tablet ve akıllı saatlerde indirim başladı! Özellikle Samsung Galaxy Buds 2 Pro o fiyattan satılıyor...

Amazon'un Bahar Fırsatları kapsamında, Samsung ürünlerinde büyük indirimler dikkat çekiyor. Bu indirimler, Samsung marka telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden kulaklıklara kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Özellikle Galaxy Buds 2 Pro gibi Galaxy kulaklıkları, müşterilere cazip fiyatlarla sunuluyor.

SAMSUNG GALAXY BUDS 2 PRO ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Renders and Specs Fully Spotted

Galaxy Buds 2 Pro, ses kalitesini ön planda tutan özellikleriyle dikkat çekiyor. 24-bit HiFi desteği ve 360 derece çevreleyen Dolby Atmos teknolojisi, kullanıcılara yüksek kalitede bir dinleme deneyimi sunuyor. Üründe yer alan 3 adet yüksek SNR'li mikrofon, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğiyle dış gürültüleri etkili bir şekilde filtreleyerek net bir ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, akıllı 360 Audio teknolojisi sayesinde sesler etrafınızı sarmalayarak mekansal bir ses deneyimi sunuyor.

Galaxy Buds 2 Pro, bir dizi kullanışlı özellikle birlikte geliyor. Bunlar arasında 360 derece ses kaydı, konum algılama özelliği ile kulaklığı bulma fonksiyonu, entegre alarm teknolojisi, hızlı bağlanma özelliği ve IPX7 suya dayanıklılık gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca, ANC moduyla 5 saate kadar ve şarj kutusuyla birlikte 18 saate kadar kesintisiz dinleme süresi sunuyor.

Amazon üzerinden Galaxy Buds 2 Pro'yu satın almak için hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer Samsung Galaxy ürünlerini görmek için ise buraya tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN