Survivor 2016 ne zaman başlıyor? Survivor ünlüler kimler? Survivor Tuğba Özay kimdir?

Survivor 2016 ne zaman başlıyor? Survivor ünlüler kimler? Survivor Tuğba Özay kimdir?

TV 8'in reyting rekortmeni Survivor yarışma programı 2016'da yeni yarışmacılarıyla devam edecek. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılacak isimler belli olmaya başladı. Peki, Survivor 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor All Star'a katılacak ünlü isimler kim? Survivor 2016'da ne zaman başlıyor? Survivor ünlülerde Tuğba Özay kimdir? İşte merak edilen soruların cevabı...

Survivor 2016 da yeni yarışmacılarıyla ekranlara gelecek. Peki, Survivor All Star 2016'da ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor All Star'a katılacak ünlü isimler kim? Ekranların fenomen yarışması haline gelen Survivor geçen sezon yaptığı All- -15 Ocak 2016- tarihli haberimizden öğrenebilirsiniz. Survivor ünlüler kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başlarken gönüllüler için de internet üzerinden oylama sonuçları ile belli olacak yarışmacıların seçmeleri devam ediyor.

Survivor 2016 ne zaman başlıyor? 

Survivor 2016 7 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. İnternet üzerinden gönüllüler için başvurular devam ederken, ünlü isimlerle de görüşmeler başladu. Survivor 2016 bu sene diğer yılların aksine erken başlayacak ve daha uzun sürecek. Program Ocak ayının son haftası ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. TV8 ekranlarında olacak. 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor için ünlü isimlerin adı geçiyor. Yarışma gelecek sene de Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak.

Survivor 2016 yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2016 ne zaman başlıyor

Survivor 2016'da kimler olacak?

Survivor 2016’nın yeni yarışmacıları, İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve oyuncu Yunus Günce olmuştu. Önümüzdeki günlerde yarışmacı kadrosunun kesinlik kazanacağı Survivor için bir çok ünlü ismin adı geçiyor.

Dilara Gönder Survivor'da yarışacak mı?

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,

Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan.

Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz.

Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

Tuğba Özay kimdir? 

10 Şubat 1978'de İstanbul'da doğdu. Özay’ın Trabzon kökenli babası, ödüllü bir ders kitabı yazarı ve şair, Antalya kökenli annesi de öğretmendir. Ailesinin tek çocuğu olan Özay, ilkokulu, İstanbul Yeşilbahar İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi'nde bitirdi. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü’ne giren Özay, halen bu üniversitede eğitimine devam etmektedir. 1987'de İstanbul Yelken Kulübü'nde dalış ve yelken kurslarına katılan Özay, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde 10 sene profesyonel olarak yüzücülük yaptı. Fenerbahçe klübü tarafından keşfedilip voleybola geçiş yaparak 5 yıl profesyonel voleybol oynayan Özay, motosiklete de ilgi duymaktadır.

Miss Model of Turkey yarışmasında birinci oldu

Mankenliğe 1994 yılında bir Vakko defilesi ile başlayan ve 1995 senesinde düzenlenen, Miss Model of Turkey yarışmasında birinci, Miss Model of the World yarışmasında da ikinci seçilen Özay, yarışmada en iyi vücutlu model ödülüne de layık görüldü.1996 yılında Paris’e giderek yaklaşık 7 ay kariyerine orada devam etti. Özay aynı sene Avrupa'da Yılın Modeli seçildi. Türkiye’ye döndükten sonra Müjde Parizien çoraplarıyla anlaşma imzalayarak 3 yıl Parizien bacak kızı oldu.

Dizi ve oyunculukarı

İlk Tv dizisi deneyimini, 1994 yılında bir yüzme antrenörünü canlandırdığı "Sonradan Görmeler" dizisiyle yaşayan Özay daha sonra 1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" dizisinde başrolü paylaştı. Aynı sene "Aynalı Tahir" dizisinde yardımcı rolde oynayan Özay, “Sensiz İki Gün” dizisinde de rol aldı. 1998'de TGRT'de oto magazin programı sunan Özay, 1999 senesinde "Çiçek Taksi" dizisinde rol almasının yanı sıra, 2000’de "Zehirli Çiçek", 2001’de de "Yapayalnız", ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde de çeşitli roller üstlendi. "Dadı" dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Özay, "Paşalı" adlı 90 dakikalık TV filminde de oynadı. "Hamdi Alkan TV" adlı programda da çeşitli skeçlerde oynayan Özay’ın, Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu Çarkıfelek, kariyerinde bir dönüm noktası oldu. 2001 yılında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi model seçilen Özay, Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği, "Dün Gece Ormanda Çok Komik Birşey Oldu" oyunu ile tiyatro sahnelerine de adım atarak kariyerine yeni bir alan ekledi. Ardından Abdullah Şahin tiyatrosunda adını kendisinin koyduğu ‘’Tanıştırayım Burası Türkiye’’ adlı oyunda hem oyunculuğu hem de canlı performans sergileyerek söylediği şarkılarla izleyicinin beğenisini kazandı. Özay, "Dekolte" ve "Melekler Evi" adlı müzik eğlence programları sunuculuklarının yanı sıra, Fısıltı Dergisi, Zeyn Ayakkabı, Jandarma Güçlendirme Vakfı, Sabah Gazetesi, Star Live Dergisi, Schlafgut, Burda Dergisi reklam filmelerinde rol aldı. Ayrıca, 1994’te Nuray Hafiftaş ve Ufuk Bigay’ın, 1995’te Alihan ve Gökhan Güney’in 1997’de Mahsun Kırmızıgül’ün 1998’de Ferhat Güzel’in kliplerinde rol alan Özay, Yaşar, Selami Şahin, Arto ve Demet Akalın’ın kliplerinde de oynadı.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin basınının ilgisini çeken Özay,2003 yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Tuğba Özay’la Fitness” adlı ilk Türk yapımı Aerobik VCD ve DVD’sini yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN