2014 O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru verdiği kilolarla herkesi şaşkına çevirdi

2014 O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru verdiği kilolarla herkesi şaşkına çevirdi

2014 yılında Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye'ye katılarak birinci olan Hasan Doğru'nun verdiği kilolar herkesi çok şaşırttı. O günden bu güne tam 40 kilo veren şarkıcı izleyicileri şaşkına çevirdi.

O Ses Türkiye her zaman olduğu gibi yayınlandığı ilk günden bu yana herkesi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Heyecanın biran olsun düşmediği yarışmada dün de bir sürpriz yaşandı. 2014 O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru’nun konuk olmasıyla büyük sürpriz yaşadı. Hasan Doğru’nun verdiği kilolar karşında jüri üyeleri de şaşkınlığını saklayamadı.

Jüri üyeleri ağzı açık kaldı

Acun Ilıcalı Hasan Doğru’yu “Bir sürprizimiz var jürimize, O Ses Türkiye’nin birincisi Hasan’ı hatırlıyorsunuz hepiniz heralde? Toplam verdiği kilo sayısını hesaplayamadık. Alkışlarınızla Hasan Doğru geliyor.” şeklinde taktim etti. Hasan Doğru’nun verdiği kiloları gören jüri üyeleri ve seyirci şaşkınlıklarını gizleyemedi.

40 kiloya yakın kilo verdi

Ilıcalı, eski birinci ile ilgili, “Gelmesi sürpriz değil fiziki durumu süpriz” dedi.
Hasan Doğru kaç kilo verdiği ile ilgili soruya, “40 kg’a yakın kilo verdim. Şu anda 75 kiloyum. Kilo veren insana sorulunca da böyle 10-20 kilo fazla söyleme ihtimali oluyor” dedi.

O Ses Türkiye, Hasan Doğru'yu görenler tanıyamadı
Hadise ise Hasan Doğru için, “Bambaşka bir insan olmuşsun Hasan” dedi.
Daha sonra Hasan Doğru’nun iki sene önceki hali ekranlara yansıdı. Doğru, kiloları ne kadar sürede verdiği sorularına “Tam bir süre vermem ama dokuz ay oldu.” Şeklinde yanıt verdi.

Hasan Doğru'nun inanılmaz değişimi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN