Sultanahmet saldırısında patlama anı

Sultanahmet saldırısında patlama anı

Sultanahmet Meydanı saldırısının patlama anı görüntüsü ortaya çıktı. 10 kişinin öldüğü 15 kişinin yaralandığı patlamada hedefin Alman turistler olduğu belirtiliyor. Patlamanın ardından geniş güvenlik önlemleri alınırken, canlı bomba iddiası güçleniyor.

Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Patlama anının görüntüsü saldırının dehşetini gözler önüne serdi. Patlamada 10 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Sultanahmet Meydanı'ndaki Alman Çeşmesi'nin önünde meydana gelen patlamada canlı bomba ihtimali ise güçleniyor. 

İşte Patlama anı:

16-01/12/62i5r_1452589422_9886-1452591275.jpg

Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamanın sesi Çağlayan, Şişli, Beşiştaş, Fatih gibi ilçe ve semtlerden de duyuldu. Polis ekipleri olayın fail veya faillerini araştırırken turist kafilesinin arasına karışan bir canlı bombanın saldırıyı gerçekleştirdiği sanılıyor. Canlı bombanın hedefinde ise Alman turistler vardı.

Olay yerinden ilk görüntüler!

Patlamanın turist kafilesine yönelik bir saldırı olduğu ve canlı bombanın patlatıldığı öğrenildi. Kafilenin Alman turistlerden oluştuğu ve çok sayıda turistin öldüğü söyleniyor. 

Patlamanın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Patlama, 10.20 sıralarında oldu. Çevre semtlerden de duyuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN