Yılın transfer operasyonu! Galatasaray Trabzonspor'un yıldızına kancayı taktı:10 milyon euro...

Yılın transfer operasyonu! Galatasaray Trabzonspor'un yıldızına kancayı taktı:10 milyon euro...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yılın transfer operasyonu için resmen kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Konyaspor'u 1-2 mağlup ederek sezona 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray, tarihi bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluk göğüslemeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismine kancayı taktı.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray, bu kez gözünü Trabzon'a dikti. Aslan, Abdullah Avcı'nın planları arasında yer almayan orta saha oyuncusu Batista Mendy'e kancayı taktı.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Aslan, geçen sezon yaz transfer döneminde takıma katılan ve Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından stoperde tercih edilen Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy için harekete geçti.

Avrupa'dan Batista Mendy'e büyük ilgi - Trabzonspor'un beklediği bonservis bedeli | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekip, Fransız oyuncu içi Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Bordo-mavili ekibin Mendy için 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 9,5 milyon euro olan 24 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Trabzonspor forması altında 43 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN